Связь с душами ушедших родственников
Просмотры: 6700
Категория: Ролики
Дата добавления: 22.04.2024
Другие материалы
Отзывы (3)
Рейтинг
5.0
3

И с беше така, когато майка ми почина.Аз приех смъртта й, но след това всяка вечер в момента, в който слагах глава на възглавницата си… тя беше с мен… Започваше едно… общуване ..., което продължи почти два месеца.Аз бях в едно полубудно -полусънно състояние… Накрая след почти 2 месеца, през които аз практически не спях по съвет на моя приятелка пих мента-глог- валериан и съм заспала… и ми се присъни сън… как отивам при нея тичайки през коридора на една изключително дълга болница/ може би 3 или 4 км/ Накрая стигнах края, който беше облян в светлина и майка ми се появи.Не говореше, само се усмихваше… Аз я прегърнах и я попитах хубаво ли е тук, а тя отрицателно поклати глава… Стреснах се и се събудих и вече този непрекъснат контакт изчезна… Вече можех да спя… После пак я сънувах, как ме заведе при починалия ми баща, който беше в едно изключително красиво място, но беше с гръб към мен и не ме видя… Но аз сс радвах, че го видях… И в други сънища съм се срещала с баща ми… Тези сънища винаги ме радват!
09 августа 2024, 22:13
0

Благодаря работе над собой, в основном по вашим книгам, лекциям, семинарам, и стараясь по возможности понять как устроен Мир, я не только поняла, но и ощутила что СМЕРТИ НЕТ! А с ушедшими родными я часто общалась во сне, и в чем то похожем на регрессию самопроизвольную, с мамочкой первые сорок дней, как будто она рядом!!! Но вот не снились мне несколько моих родных Оттуда, и вот ответ… те кто не снился, были при жизни со сложным характером! Одна тётя один раз приснилась мельком, и то сидела на кладбище… И вот он ответ опять от вас, ДАЖЕ НЕ МОГУТ ПРИСНИТЬСЯ!!! как и почти все сложные ответы я нахожу в вашей системе, огромное спасибо вам уважаемый Сергей Николаевич!)
09 августа 2024, 06:13
0

Спасибо
10 июня 2024, 10:55
0